Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
‘Onlar Da Aynı Fikirde’

Haziran ayında Malatya 7. Ana Jet Üssü’nden kalkan ve Suriye hava sahasında düşürülen TSK’ya ait RF- 4E tipi uçakta yaşamını yitiren Pilot Teğmen Hüseyin Aksoy’un ailesi adına Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunarak, uçağın düşürülmesinde Suriye’nin yanı sıra MİT ve TSK’nın ihmal ve kastının bulunduğunu iddia ederek MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten hakkında soruşturma başlatılmasını talep eden Avukat Mehmet Katar, aynı uçakta bulunan Malatyalı Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan’ın ailesinin de aynı fikirde olduğunu söyledi. 

Avukat Mehmet Katar, konuyla ilgili olarak ulusal medyada yayınlanan haberlerde düşürülen jette yaşamını yitiren iki pilotun ailesi adına suç duyurusunda bulunduğu bilgisi olmasına karşın sadece Pilot Teğmen Hüseyin Aksoy’un ailesinin avukatı olduğunu söyledi. Avukat Mehmet Katar, suç duyurusuna ilişkin sorularımızı yanıtlarken "Ben bugün itibariyle Pilot Teğmen Hüseyin Aksoy’un ailesinin avukatıyım. Aksoy ailesi adına Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcı Yardımcılığı ve Genelkurmay Askeri Savcılığı’na suç duyurusunda bulunan dilekçeyi sundum. Fakat dilekçemizdeki iddialar konusunda Ertan ailesi de aynı fikirde. Merhum Gökhan Ertan’ın babası Ali Bey ile görüştüm ve ‘Sizin adınıza da konuşabilir miyim?’ diye sordum. Konuşabileceğimi söylediler. Konuyla ilgili yayınlanan haberlerde her iki aile adına suç duyurusunda bulunduğum şeklindeki bilgi ise gazetecilerin yanlış anlamasından kaynaklanan bir durumdur" dedi.

Önümüzdeki günlerde Malatya’ya gelerek Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan’ın ailesi ile görüşeceğini söyleyen Avukat Mehmet Katar, ‘Bu görüşmeden sonra Ertan Ailesi’nin de vekâletnamesini alabilirim’ diye konuştu. 

İstanbul Barosu’na mensup ve Malatyalı olan Avukat Mehmet Katar, 21 Aralık 2012 tarihinde Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcı Yardımcılığı ve Genelkurmay Askeri Savcılğı’na verdiği suç duyurusu dilekçesinde ‘Malatya’dan havalandıktan bir süre sonra düşürülen uçağın sadece Suriye’nin haksız saldırısıyla değil, aynı zamanda MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten ve Yarbay Atınç Özkaya’nın da ihmal ve kasıtlarının sonucunda düştüğünü’ iddia ederek ‘şüpheliler’ hakkında soruşturma başlatılmasını talep etmişti. 

Haber : Niyazi DOĞAN – Güler HAZAR


malatyahaber
 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle