Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
Malatya Yeni Yılı Karşıladı

Malatya 2013 yılını büyük bir coşkuyla karşıladı. 

Malatyalıların bir çoğu yeni yılı otel ve eğlence mekanlarında karşıladı. Vatandaşlar yeni yıla büyük bir coşkuyla girerken, doyasıya bir eğlence yaşandı. Ancak yeni yılda çalışanlarda vardı. Temizlik işçileri yeni yılı görev başında karşıladı. Bir temizlik işçisi, “Yeni yıl Malatya halkı için hayırlı uğurlu olsun. Şirketimize de zeval vermesin. Tek dileğim yeni yılda ücretimize biraz zam yapılması. Biz ekmek paramızın peşindeyiz” dedi.

Öte yandan 2013 yılının Malatya’da ilk bebeği Recep Tayyip Erdoğan, dünyaya gözlerini Gözde Kışla Hastanesi’nde açtı. Tuba-Gökhan Barlık çifti, 00.06’da ikinci çocuklarını kucaklarına aldılar. Eşi güvenlik görevlisi olduğu için hastanede bulunmayan Tuba Barlık, bebeğinin dünyaya geldiğini ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerinden dolayı çocuklarına Recep Tayyip ismini vereceklerini söyledi.

İkinci çocuğunu kucağına alan genç anne, “İnşallah oğlum da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi büyük bir devlet adamı olur. İnşallah devletimize ve milletimize hayırlı bir insan olur” diye konuştu.

Malatya’da yeni yılın ikinci bebeği ise Arjen isimli kız bebeği oldu. Kader ve Ali Madenkuyu çiftinin ilk bebekleri olan Arjen, Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampusu’nda 00.10’da dünyaya geldi.

Arjen’in Fen Bilgisi Öğretmeni babası Ali Madenkuyu, mutlu olduğunu kaydederek, herkesin bu duyguyu yaşaması temennisinde bulundu.

Öte yandan trafik polisleri yeni yılda şehrin çeşitli yerlerinde uygulama yaptı. Uygulamalarda alkol limitini aşan sürücülere, yılın ilk cezaları yazıldı.


malatyahaber
 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle