Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
MUHASEBECİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından Muhasebeciler Haftası nedeniyle bazı etkinlikler gerçekleştirildi.

 
Muhasebeciler Haftası nedeniyle Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt, beraberinde TÜRMOB Disiplin Kurulu Üyesi Bahadır Atlaş ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Yılmaz‘ı ziyaret etti.

 
Malatya SMMMO Başkanı Ramazan Bozkurt, “Meslektaşlarımızla birlikte ağır iş yükü altında, farklı meslek guruplarında eşi ender görülen büyük sorumluluk taşıyan bir camiayız. Bir yandan haksız rekabetle mücadele eden meslektaşlarımız öte yandan kurumsal yapılarını kurma çabası içindedirler. Hafta etkinlikleri çerçevesinde Muhasebecilik mesleğinin zorluklarına değinmek üzere bir dizi etkinlik düzenledik. Amacımız Muhasebecilerin işlemlerinin kolaylaştırılarak gereken değerin verilmesidir. E-beyanname gibi şifrelerin Mükellefe değil, meslek mensuplarına verilmesi gerekmektedir ” dedi.
Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, “Yaşamış olduğunuz sorunlarınızı yakinen biliyoruz. Biz, Sosyal Güvenlik Kurumu olarak sizlerin işlerinizi kolaylaştırmak için her zaman sizlerin yanındayız” dedi.

 
Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt ve beraberindeki heyet daha sonra Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özman’ı ziyaret etti. Bozkurt, Vergi haftasının ardından Muhasebe haftasını kutlamanın mutluluğunu duyduklarını dile getirerek, “Meslektaşlarımızla birlikte ağır iş yükü altında, farklı meslek guruplarında eşi ender görülen büyük sorumluluk taşıyan bir camiayız. Kamunun Finansmanın da önemli bir yer tutan vergi gelirlerinin toplanmasında sorumlulukla görev üstlenmekteler. Bu çalışmalarımızın hem mali idare hem de mükellefler tarafından karşılığının bulması bizleri memnun edecektir” diye konuştu.

 
Malatya SMMMO tarafından İnönü Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Salonunda düzenlenen söyleşi de TÜRMOB Disiplin Kurulu Üyesi Bahadır Atlaş tarafından “Dün Bugün ve Yarın Geleceğin Mesleği Muhasebe” konu söyleşi gerçekleştirildi. Altaş, bir kariyer mesleği olarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik için en az 8 yıl, Yeminli Mali Müşavirlik için ise en az 18 yıllık bir sürenin gerektiği belirtilerek Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavir olmanın genel ve özel şartları hakkında bilgiler verildi.

 
Malatya SMMMO tarafından Malatya Ticaret İl Müdürlüğü ve Malatya Ticaret Sicil müdürlüğünün katılımı ile “Yeni Türk Ticaret Kanununa Göre Şirketlerde Genel Kurul” konu seminer gerçekleştirildi. Malatya SMMMO Toplantı Salonu gerçekleştirilen toplantıda Malatya Ticaret İl Müdür Sezai Şireci, Malatya Ticaret Sicil Müdür Salih Topçu ile birlikte Malatya Ticaret İl Müdürlüğü uzmanları katıldı.


malatyaertv.com
 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle