Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
“ÖRNEK VE GÜZEL BİR BİRLİKTELİĞİMİZ VAR”

Malatya Valisi Vasip Şahin, İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Özel İdaresi kurum müdürleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

 
Vali Vasip Şahin, kahvaltılı toplantıda bir konuşma yaparak, ”İl Özel İdaresi ve il Genel Meclisinin koordineli çalışması neticesince vatandaşın ayağına çok güzel hizmetler götürdük. Bu çalışmalar her yıl artarak devam etti. Kırsalda yapılan işler vatandaşımızı memnun kılmıştır. İlgi ve sorumluluğumuz en iyi şekilde yerine getirme gayreti içinde olduk. Vatandaşa götürülen hizmetlerin şekli için zaman zaman karşılıklı hoş olmayan sözler sarf edilmiş olabilir. Tartışmaların bazen dozajı kaçsa bile, Malatya’mız için kol kola hizmetlerimize devam etmekteyiz. Örnek ve güzel bir birlikteliğimiz var” dedi.

 
Vali Şahin, şuan bir sürecin içinde olduklarını, Malatya’mız Büyükşehir olacağını belirterek şunları söyledi:

 
“Bir yıla yakın zaman kaldı. Kurumumuz hiç kapanmayacakmış gibi son ana kadar hizmetlerimizi vatandaşın ayağına götüreceğiz. Daha sonra hizmetler hangi kuruma devredilse bile kurumlar hizmetlerin devamını da sürdürecekler. Neticede bu hizmetler belediyeye devredilecek. Desteğimiz ve yardımımız devam edecektir. Bu çalışma Millet iradesinin tecellisidir. Sizin adına konuşmak gerekirse keşke devam etseydi derim. İl Özel İdaresi vatandaş odaklı çok güzel işler yapıyor. Bilgi ve birikimi ile güzel şeyler yapıyor. Ama Millet iradesi olarak başka bir kuruma devrediliyor. Bu birikim ve tecrübelerimizi o kurumda değerlendireceğiz. Baharın gelmesi ile yatırım mevsimi başlamış bulunmakta elimizdeki imkânları en azami bir şekilde kullanarak vatandaşa hizmeti götürme gayreti içinde olacağız.”

 
Öğretmen Evi salonunda gerçekleştirilen kahvaltıya, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Özel idaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, İl Genel Meclisi Üyeleri ve İl Özel İdaresi kurum müdürleri katıldı.


malatyaertv.com
 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle