Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
“TÜRKİYE’NİN SAĞLIK KARNESİNİ YÜKSELTTİK”

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, “Dünya sağlık kuruluşları nezdinde ülkemizin karnesini yükselttik” dedi.

 
AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkci, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Sağlık hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar ülkelerin gelişmişliği ve kalkınmışlığı bakımından önemli bir göstergedir. Sağlık hizmetlerin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması sosyal devlet anlayışının gereğidir. AK Parti iktidarı da sosyal devlet anlayışı ile hareket edip, diğer tüm alanlarda olduğu gibi sağlıkta da insanlarımızın kaliteli hizmete daha kolay ulaşabilmesi için bir çok adım attık. Herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmet felsefesiyle reform niteliğinde düzenlemeler yapıldı yapılmaya da devam ediyor. Ülkemiz tıp alanında dünyada yaşanan gelişmelerin gerisinde kalmadığı gibi hekim ve sağlık çalışanlarımız da sürekli kendilerini yenileyerek geliştirmişlerdir. Bütün vilayetlerinde açtığımız hastaneler, poliklinikler, ek binalar ve sağlık ocaklarıyla, en ücra köşelere kadar görevlendirdiğimiz doktorlar, hemşireler ve ebelerle sağlık alanında yepyeni bir dönemi başlattık. Dünya sağlık kuruluşları nezdinde ülkemizin karnesini yükselttik” dedi.

 
Tüfenkçi mesajında şunları söyledi:

 
“Türkiye’de, 2002 yılında, 112 kapsamında çalışan ambulans sayısı sadece 617 adetti. Şu anda biz, 112 kapsamında, 2 bin 928 ambulansla sahada faal durumdayız. Normal ambulanslara ek olarak, 224 tane palet takılabilen ambulansımız, 20 tane önünde kar bıçağı bulunan ambulansımız var. Sahillerde, adalarda hizmet vermek üzere 4 tane deniz ambulansımız var. 2008 yılından itibaren 17 helikopter ambulans; 2010’dan itibaren ise 4 ambulans uçağı devreye aldık. Maalesef doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza yapılan saldırılara ve şiddetlere de zaman zaman rastlıyoruz. Ben bu vesile ile bu tür çirkin saldırıları kınadığımı ve asla kabul edilir bir davranış olmadığını belirtmek isterim. Bizler hasta haklarını korumaya ne kadar özen gösteriyorsak aynı şekilde doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın da haklarına özen göstermeliyiz ve onların daha üretken daha verimli çalışmalarına destek olmakla beraber rahat ve güvenli çalışma olanaklarını da sağlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, halkımızın sağlığının korunmasında, her türlü bakım ve tedavilerini özverili çalışmalarıyla sağlayan fedakar sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.”


malatyaertv.com
 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle