Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
MÜSİAD İLE KOSGEB ARASINDA PROTOKOL

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında “Girişimcilik Eğitim Kursu”nun protokolü imzalandı.

 
MÜSİAD Dernek binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “MÜSİAD olarak 4’ncüsü düzenleyeceğimiz girişimcilik eğitim kursunun protokolünü yapıyoruz. MÜSİAD olarak bugüne kadar 150 kişiye girişimcilik kursu verdik ve sertifikalarını aldılar. Yeni yapacağımız protokol ile 30 yeni girişimci arkadaşımıza eğitim verilecek” dedi.

 
Yeni girişimcilerin yetiştirilmesinin gerek ülke gerekse de Malatya ekonomisine büyük katkı sağlayacağına dikkat çeken Balin, şunları kaydetti:

 
“Türkiye’nin ve Malatya’nın 2023 hedefleri var. Bu 2023 hedefinin yakalanabilmesi için ekonomik anlamda çok iyi çalışılması gerekiyor. Bunun yanında yeni üretimler yapılarak, yeni girişimcilerin kazanılması önemli bir rol oynuyor. Biz MÜSİAD olarak yeni ürünler üretebilecek, yeni fabrikalar kuracak, istihdam oluşturacak genç girişimciler için eğitimler düzenleyeceğiz.”

 
KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürü Murat Seki ise, MÜSİAD ile uygulamalı girişimcilik eğitim programlarını sürekli gerçekleştirdiklerini ifade ederek, girişimci eğitim programlarına destek vermelerinden dolayı MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

 
Seki, uygulamalı girişimcilik eğitim programının 2013 yılındaki ilk başlangıcını yaptıkları protokol ile hayata geçirdiklerini kaydederek, “Yeni girişimcilerin ortaya çıkması, ülke ekonomisi, Malatya ekonomisi ve sosyal hayatına büyük katkıları olmaktadır. Bunun yanında girişimcilerimizin hayallerini gerçekleştirmeleri noktasında da bu protokol onlara büyük bir imkan sunacak. Gerçekleştirilecek bu eğitimler sonucunda yeni girişimcilere sertifikaları verilecek. Daha sonra kendi işini kuracak olan girişimcilerimize 30 bin TL’lik hibe ve 70 bin TL’lik kredi desteği verilecek” diye konuştu.

 
Yapılan konuşmaların ardından “Girişimcilik Eğitim Kursu”nun protokolü imzalandı.


malatyaertv.com
 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle