Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
FKA 59 Projeye Destek Olacak

Fırat Kalkınma Ajansı’nın (FKA) Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinde “ İhracat ve Yenilikçilik” ile “Yerelde Ekonomik Gelişme” Mali Destek Programları kapsamında 59 projeye 12 milyon 828 bin TL kaynak verecek. 

Fırat Kalkınma Ajansı 2013 Yılı Proje Teklif Çağrısı sonuçlarını açıkladı. Buna göne, Fırat Kalkınma Ajansı tarafından 7 Kasım 2012 tarihinde ilan edilen 2013 Yılı “İhracat ve Yenilikçilik” ve “Yerelde Ekonomik Gelişme” Mali Destek Programları kapsamında değerlendirme süreci tamamlandı.

Fırat Kalkınma Ajansı’ndan yapılan açıklama da, “Her iki program kapsamında toplamda 230 proje teklifi alınmış olup, Ön inceleme aşamasında 16 proje reddedilmiştir. Teknik ve mali değerlendirme aşamasına geçen 214 projeden 59'u asil ve 26'sı yedek olmak üzere toplam 85 proje başarılı bulunmuştur. Başarılı projelerin illere göre dağılımı; Bingöl 15, Elazığ 12, Malatya 19, Tunceli 13 olup, başarılı projelere tahsis edilecek toplam tutar 12 milyon 828 bin 236 TL’dir. Eş finansmanlarla birlikte toplam 26 milyon 584 bin 146 TL’lik yatırım gerçekleştirilmesi ön görülmektedir” denildi.

Açıklama da, “Bağımsız Değerlendiriciler ve Değerlendirme Komitesi tarafından yapılan inceleme ve değerlendirme sonucu başarılı olamayan projelerin sahiplerine yazılı olarak bilgi verilecektir. Kazanan başvuru sahipleri ile yapılacak sözleşmelere ve proje uygulama takvimine ilişkin duyuru ve bildirimler daha sonra yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

malatyahaber.com


 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle