Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
AK PARTİ HEYETİ HEKİMHAN’DA

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya Milletvekili ve TBMM Gurup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahin, yapımına başlanan Hekimhan Devlet hastanesinde incelemelerde bulundu.

 
Beraberinde AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, İl Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Boyraz, Naci Özer, Şükrü Özdemir, Hekimhan İlçe Başkanı İhsan Sarıtaş, İl Genel Meclis Üyesi Nebi Yiğit ve partililerle birlikte hastane alanında incelemelerde bulunan Milletvekili Mustafa Şahin, 7 bin metrekareden fazla açık alanı ve 5 bin metrekare kapalı alanı olan Hekimhan Devlet Hastanesi’nin Ağustos 2014′te tamamlanacağını ve hastanenin 30 yataklı olacağını söyledi.

 
AK Parti iktidarları döneminde sağlığa ayrılan bütçenin 3 milyardan 36 milyara çıkarıldığını hatırlatan Milletvekili Şahin, bunun AK Parti iktidarlarının sağlığa verdiği değerin göstergesini olduğunu ifade etti.

 
Şahin Hekimhan için çok ciddi çalışmalar yaptıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

 
“Buradaki asıl amacımız insanlarımızın şehre gelmeden kendi bölgelerinde hizmet alabilmeleridir. Hekimhan’a kazandırılacak olan 30 yataklı bir hastane de diğer bütün donanımlarıyla beraber insanlarımıza hizmet verecektir. Bu bölgede her ne kadar değişik propagandalar yapılmış olsa bile biz Hekimhan için çok ciddi çalışmalar yaptık. Ayrıca Hekimhan’ımızın su sorununu çözüyoruz. Yama dağından,40 kilometreden buraya kadar su getirmek için projelerimizi gerçekleştiriyoruz.Önümüzdeki süreç içerisinde Hekimhan’ımızın hiç bir yerinde inşallah içme suyu problemi kalmayacak. “

 
Yerel seçimler öncesi AK Parti iktidarlarının yapmış olduğu hizmetleri sahiplenmeye çalışan acziyet içerisindeki yöneticilerin olabileceğini belirten Şahin “Vatandaşımız bunu zaten görüyor, biliyor. Bizim bugüne kadar sağlıkta, ulaşımda, eğitimdeki kazanımlarımızı insanlarımız artık net bir şekilde görmektedirler. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza başta Başbakanımıza,milletvekillerimize,teşkilatımıza,il genel meclis üyelerimize böyle bir hizmeti kazandırdıkları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 
AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise “Hekimhan bizim için önemli, Malatya’nın gelişime açık olan ilçelerinden birisi. Hekimhan için önemli olduğuna inandığımız Milletvekillerimizin katkılarıyla Hekimhan’ın içme suyu problemi önümüzdeki yıllarda tamamıyla bitecek “ ifadelerini kullandı.

 
AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı İhsan Sarıtaş ise hastane yapımına başlanması sebebiyle emeği geçen herkese teşekkür etti.


malatyaertv.com
 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle