Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
Kültür Sanat Galerisi Ile Sanat Sokağı
Malatya’nın kültür sanat hayatına önemli katkılar sunacak olan, Kültür Sanat Galerisi ile Sanat Sokağı’nın temeli 19 Nisan Cuma günü saat 14.30’da düzenlenecek olan törenle atılacak.

Malatya’nın kültür sanat hayatına önemli katkılar sunacak olan, Kültür Sanat Galerisi ile Sanat Sokağı’nın temeli 19 Nisan Cuma günü saat 14.30’da düzenlenecek olan törenle atılacak.

Kültür ve Sanat Galerisi ile Sanat Sokağı’nın temelini, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin atacak.

Malatya’nın sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılar sunan Malatya Belediyesi tarafından 2 dev projenin daha temeli atılıyor.

Belediye Hizmet Binası yanı Merkez Bankası arkasındaki alanda yapılacak olan Kültür ve Sanat Galerisi ile Sanat Sokağının temeli 19 Nisan Cuma günü saat 14.30’da atılacak.

Kültür Sanat Galerisi

Toplam inşaat alanı 6756 metrekare olan Kültür ve Sanat Galerisi 3 blok ve 3 kattan oluşuyor. Çelik yapı çatı sistemi ile betonarme sisteminden oluşacak galerinin içerisinde 375 metrekare Kent Panoraması, 375 metrekare de Kent Müzesi, ofisler, öğretmen odaları ile heykel, çömlek, mefruşat, karakalem, el sanatları, ahşap, fotoğraf, müzik, takı, çini, bez bebek, vitray, minyatür, ebru, hat, tezhip, yağlı boya atölyeleri bulunuyor. Galerinin 1927 metrekarelik yarı açık avlusu ise sergi alanı olarak kullanılacak.

Sanat Sokağı

Toplam inşaat alanı 3510 metrekare olan Sanat Sokağının en büyük özelliği Türk Mimarisinin önemli yapılarından olan Türk Konaklarına olan benzerliği. Toplam 6 adet yapılacak olan konaklardan bazıları 3, bazıları ise 4 katlı olarak yapılacak.

Konaklar; Gençlik Merkezi, Kent Müzesi, Malatya Mutfağı, Kitap Cafe, Sohbet Cafe, Türkü Cafe ve Halıcı Konağı olarak kullanılacak.

Temel atma törenine tüm vatandaşlar davetli

Belediye Hizmet Binası yanı Merkez Bankası arkasındaki alanda yapılacak olan Kültür ve Sanat Galerisi ile Sanat Sokağının temel atma törenine tüm vatandaşların davetli oldukları bildirildi.

malatyaguncel.com


 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle