Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
İngilizlerle Protokol

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası arasında protokol imzalandı. 

Malatya TSO Heyeti’nin Londra iş gezisi kapsamında İngiltere Büyükelçisi Ünal Çeviköz ziyaret edilerek, bir süre görüştü. Büyükelçi Çeviköz, Avrupa Pazarına girmek isteyen Türk firmalarının iyi bir pazar araştırması yapmalarını, yatırımlarını yaparken İngiltere’de bulunan Ticaret Müşavirliği ile koordineli çalışmalarını önerdi. Büyükelçi Çeviköz,kayısının katma değerinin arttırılması için çalışmalar yapılması, ambalaj, paketleme ve çeşitlendirmeye dikkat çekti.

Malatya TSO Başkan Yardımcısı Fatih Ilıcak, bu konuda Malatya olarak 2023 hedeflerine yakın olduklarını belirterek, Malatya’nın bu hedeflere ulaşmak için yapmış olduğu yatırımlardan bahsetti. Ilıcak, Malatyalı sanayicilerin birçok sektörde önemli yatırımlar yaptıklarını aktararak, Malatya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sektörel çeşitlilikten bahsetti. Heyette yer alan Mehmet Dursun, inşaat sektöründeki durumu anlatırken, Bülent Göçmez ve Murat Tokmak ise kayısı konusunda bilgilendirmede bulundular. Büyükelçilik Ticaret Müşavirliği ise heyete çeşitli konularda bilgilendirmede bulundular.

Ilıcak, görüşmede Malatya Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır’ın göndermiş olduğu Kayısıyı ve Malatya TSO plaketini Büyükelçi Çeviköz’e sundu.

Malatya Heyeti daha sonra Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, burada Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emma Edhem ve Genel Müdür Yavuz Sökmen ile görüştü. Görüşmede Malatya TSO, Fırat Kalkınma Ajansı, Malatya Valiliği Kültür Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü tarafından gönderilen Malatya Tanıtım kitapçıkları ve broşürleri dağıtıldı. Toplantı da Malatya Yatırım Fırsatları sunumu gerçekleştirildi.

Toplantı sonrasında Malatya TSO Başkan Vekili Fatih Ilıcak ile Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emma Edhem arasında protokol imzalandı. İşbirliği protokolü imzalanmasından sonra; Malatya TSO Başkan Yardımcısı Fatih Ilıcak, Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı ve Türk İngiliz İş Konseyi Başkan Vekili Remzi Gür ile bir süre telefonla görüşerek, karşılıklı iyi niyet temennilerinde bulundu.

malatyahaber.com


 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle