Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
Emeği Geçenlere Plaket...

Malatya Ticaret Borsası (TB) Meclisi, borsa yönetimi ve başkanı belirledi. Gürsel Özbey Borsa başkanı oldu.

Gürsel Özbey başkanlığındaki listeden Ticaret Borsası Meclis üyeliklerine Yusuf Budak, Asım Solmaz Tuğla, İlbaylar Tarım Gıda, Kenan Karadağ, Fırat Un Sanayi, Abdullah Sağlam, Bakırcıoğlu Tarım, Şerefhanlı Gıda, Ahmet Eroğlu, İdris Payza, Özkaya Yem, Ali Türkoğlu ve Ahmet Duran seçilmişti.

Meclis üyeleri, TB yönetim kurulu üyeliklerine ise Gürsel Özbey (Başkan) Yusuf Budak, Kaya Doğan, Ahmet Solmaz ve Lütfi İlbay'ı getirdi. Birlik delegesi, disiplin kurulu üyeleri de belirlendi.

Seçim sonrasında Başkan Gürsel Özbey, önceki başkan Mehmet Tahir Kalaycıoğlu ve borsaya emeği geçen meclis ve yönetim kurulu üyelerine plaket verdi.

Ticaret Borsası’nda düzenlenen plaket töreninde konuşan Gürsel Özbey,”Borsamıza uzun yıllar emek veren ağabeylerimizin ellerine sağlık diyorum. Her zaman kapımızın açık olduğunu ifade edip, yanlarında olduğumuzu belirtirim” ifadelerini kullandı.

Özbey, “19 yıl birlikte çalıştığım sayın Mehmet Tahir Kalaycıoğlu’na bundan sonraki hayatında sağlık ve afiyetler dilerim. Uzun süre birlikte çalıştık. Mehmet abime söz veriyorum. Bayrağı daha yükseklerde görecekler inşallah. Kendime ve sizlere güveniyorum” dedi.

Kalaycıoğlu ise, “Ben sizlerle buralara geldim ve birlikte çalıştık. Bu bir bayrak yarışıdır. Kader birliği yaptığımız, acısıyla tatlısıyla 19 yıl birlikte olduğumuz kardeşim Gürsel Özbey başkanlığındaki yönetime başarılarının devamını diliyorum”şeklinde konuştu.

malatyahaber.com


 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle