Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
Köylünün Alın Terini ödemiyorlar!
SS. Kömürlük, Kuruttaş, Güngören, Alhasuşağı, Çakmak, Gökağaç ve Çobandere Köyleri Tarımsal Kalkındırma Kooperatifi olağan genel kurulunu Arguvan ilçesinde yaptı.
 

“SÜT FABRİKASI 85 BİN LİRAMIZI VERMEDİ

Arguvan’da faaliyet gösteren SS. Kömürlük, Kuruttaş, Güngören, Alhasuşağı, Çakmak, Gökağaç ve Çobandere Köyleri Tarımsal Kalkındırma Kooperatifi olağan genel kurulunda, sütlerin verildiği Süt Fabrikasının üreticilerin alın terini vermediği üyelere anlatıldı.

SS. Kömürlük, Kuruttaş, Güngören, Alhasuşağı, Çakmak, Gökağaç ve Çobandere Köyleri Tarımsal Kalkındırma Kooperatifi olağan genel kurulunu Arguvan ilçesinde yaptı. Kooperatif Başkanı Mehmet Ali Başıbüyük, fFaaliyet raporu okuyarak kurdukları Süt Toplama Merkezi hakkında ortaklara bilgi verdi. Daha sonra denetim raporları okundu. Gelir giderler tabloları açıklandı.

“ SÜT FABRİKASI 85 BİN LİRAMIZI VERMİYOR”

Kongrede konuşan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali BAŞIBÖYÜK, ortaklardan topladıkları sütleri Malatya’da faaliyet gösteren, Mirefe Süt A.Ş.’ye verdiklerini belirterek “Sütleri verdik ama süt paralarının tahsil edilemedik. Bundan dolayı Süt Fabrikası ile icralık olduk. Süt Fabrikasından 85.000 T.L tutan alacağın 65.000 TL .tutarı için icra başlattık. Bu süt Fabrikası kooperatifi zor durumda bırakmıştır. Köylerde topladığımız sütlerin parasını da şahsi kredi çekerek ödemek zorunda kaldık. Köylünün alın terini ödemiyorlar. Ama hukuk mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

SS. Kömürlük, Kuruttaş, Güngören, Alhasuşağı, Çakmak, Gökağaç ve Çobandere Köyleri Tarımsal Kalkındırma Kooperatifinin daha sonra açıklanan bilançosunda Kooperatifin 2012 Yıllı net karının 4.630 T.L. olduğu açıklandı. Tahmini bütçe okunarak oylamaya sunuldu. Kooperatifin faaliyet alanlarını genişleten yetki kullanımı maddesi dahil tüm maddeler oy çokluğuyla oylanarak kabul edildi.

malatyaguncel.com


 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle