Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
Seçimlere 'Gölge' Operasyonu!

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası eski Genel Sekreteri Erkan Gölgeli,TSO seçimlerine sayılı günler kala sessizliğini bozdu. Yaklaşık 4 ay önce TSO yönetiminin aldığı karar gereği işine son verilen Gölgeli'nin gerçekten 4 diplomasının olmadığı ortaya çıktı.

PEDAGOJİK FORMASYONU DİPLOMA SAYDI!

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Genel Sekreteri iken TSO Yönetimi tarafından oy birliği ile işine son verilen Erkan Gölgeli, Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi. Toplantı da TSO ile ilgili çeşitli iddialarda bulunan Gölgeli’nin bazı gazetecilerin sorularına cevap verememesi dikkat çekti. Toplantı nın soru-cevap bölümünde bir gazetecinin, ‘Konuşmanızda 4 üniversite diplomasına sahip olduğunuzu söylediniz. Fakat bu diplomalar nelerdir?’ sorusuna Gölgeli’nin, ‘Pedagojik formasyonu da üniversite diploması sayıyorum.Yüksek lisansı da üniversite diplomasını sayıyorum’ açıklaması toplantıya katılanlar arasında gülüşmelere neden oldu.

33.jpg

GÖLGELİ, CEP TELEFONUNDAN 780 KİŞİYİ ARADI MI?

Bir gazetecinin, ‘Şahsınızın, seçimlerde oy kullanması ve kanuni hakları olan 780 şahıs ve şirketlerin Nace kodunu alarak işlemediğinden dolayı bu firmaların oy kullanma hakkını engellediğiniz ve askı süresince listelerin içinden şahsınızın belirlediği firma veya şahısları arayarak, bir kısmını tolere etmeye çalıştığınız ve bu süreç içerisinde Maliyeden alınması gereken Nace kodu yerine şahsınızın yetkisinde olmamasına rağmen Nace kodu verdiğiniz ileri sürülüyor. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?’ sorusuna ise Gölgeli’nin, önce ‘Şuan öyle bir şey yok.’ Daha sonrasında ise, ‘Zaten konu savcılıkta’ diyerek kendi sözleriyle çelişmesi dikkat çekti. Bir gazetecinin,’ Şahsınızın son üç ay içerisinde 0538 XXX XX XX, telefon numarasından konuşmalarınızda taraf tuttuğunuz ileri sürülüyor. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?’ sorusuna ise,Gölgeli ‘’Bu konu şu an savcılıktadır’ dedi.

DEVLET BAŞKANLARININ İSİMLERİ UNUTULMUŞ!

Malatya TSO meclisinin 30.11.2012 tarihinde BM’ de 5 daimi üyenin veto haklarının kaldırılması için başlattığı kampanyanın BM üye tüm devlet başkanlarına, Türkiye’de Büyükelçileri bulunan ülkelere bildirilmediği iddialarıyla ilgili olarak,Gölgeli’nin, ‘BM veto kararı meclis tutanaklarına aktarılmış,sadece orada devlet başkanlarının isimlerinin unutulmuştur.’’ dedi.

BİLİRKİŞİ RAPORUNDA GÖLGELİ 'KUSURLU' GÖRÜLDÜ

Bir gazetecinin, ‘Erkan Gölgeli'nin bilirkişi raporlarında ‘kusurlu’ olduğu konuşuluyor. Bu konuşulanlar doğru mu?’ sorusuna,Gölgeli, ‘Evet raporda şahsımda kusurlu görülmüş. Diğerleri de cevabını vermesi dikkat çekti.

 

11.jpg

malatyaguncel.com


 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle