Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
Bu Kentte Trafik Düzelir Mi?!

İl Koordinasyon Kurulu toplantısı nedeniyle, toplantının yapıldığı İl Genel Meclisi Salonu (eski Özel İdare) önünde yine trafik alt üst oldu. Toplantıya katılan yetkililerin makam araçları kaldırımlara parkedilirken, vatandaşlar trafiğin yoğun olduğu caddede yürümek zorunda kaldı.

3 ayda bir toplanan İl Koordinasyon Kurulu'nun, Vali Vasip Şahin başkanlığında yapılan son toplantısında da, bir önceki toplantıda olduğu gibi bölgedeki trafik alt üst oldu. Vali ve birçok il yöneticisinin katıldığı toplantıya davetli olan çoğunluğu resmi görevlilere ait makam araçları, bir yönlü park nedeniyle zaten dar olan yolun Vilayet Parkı bitişiğindeki kaldırımına da parkedilince tam bir karmaşa yaşandı.

Toplantı nedeniyle salon çevresinde bulunan trafik görevlilerinin de hiçbir müdahalede bulunmadığı bu karmaşa yüzünden, yoğun bir belediye otobüs trafiği olan bölgede araçlar güçlükle ilerlerken, vatandaşların büyük bölümü, araçların arasında yürümek zorunda kaldılar ve bu duruma tepki gösterdiler.

Resmi araçların kaldırıma parkedildiğini gören bir özel oto sahibi de aracını, FEDAŞ karşısındaki köşeye parkedince, dönemeyen belediye otobüsleri yüzünden trafik bir süre tıkandı.

Toplantının tarihi günler öncesinden belli olmasına ve daha önce yapılan toplantı sırasında aynı görüntülerin yaşanmasına, bunun da basında eleştiri konusu olmasına rağmen, ilgililerin herhangi bir önlem alma gereği duymamalarının yanı sıra, en azından salonun karşısında bulunan Vilayet Parkı'nın vatandaşlarca otopark olarak kullanılan bölümünün, toplantıya katılacak resmi araçların park edebilmesi için boşaltılmamış olmasının karmaşaya neden olduğu ifade ediliyor.

Kenti yönetenlerin bizzatihi neden oldukları ve müdahale etmedikleri karmaşa, vatandaşlara "Bu kentte trafik sorunu hiç düzelir mi?" dedirtti.

Bu arada, uygunsuz araç parklarını engelleyemeyen polis görevlileri ise, bu manzarayı görüntülemek isteyen basın mensuplarını engellemeye çalıştılar.

Diğer yandan, salon çevresinde yer bulamayan bazı resmi araçların da, "daha uygun" durumdaki İnönü Kapalı Çarşısı üstü ve Hükümet Binası önüne parkettikleri gözlendi.


malatyahaber
 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle