Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
MHP Malatya'da Belediye Anketini Yaptı
MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, parti olarak Malatya'da 2 bin 200 kişinin katılımıyla anket yaptıklarını, vatandaşların yüzde 80'i mevcut belediye başkanından memnun olmadığının ortaya çıktığnı söyledi.
 
MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, parti olarak Malatya'da 2 bin 200 kişinin katılımıyla anket yaptıklarını, vatandaşların yüzde 80'inin mevcut belediye başkanından memnun olmadığının ortya çıktığını söyledi.

MHP İl Başkanı Arif Yıldız, parti olarak Malatya'da ,'Belediye başkanı olarak kimi görmek istersiniz?' şeklindeki sorununda yer aldığı bir anket yapıldı. Bu ankette vatandaşın istediği yerel yönetim kademelerindeki tercihi ortaya konuldu. Sonuçlara bakıldığında şuanki belediye başkanı Ahmet Çakır'ın durumu vahimdir' dedi. Başkan Yıldız,'' Adayımızı Malatya halkına soruyoruz ve soracağız, halk hangi ismi isterse o isimle birlikte sahaya inip çalışmalara başlayacağız. Çünkü her geçen süre zarfında Malatya'da partimizin oy oranı artış kaydediyor '' dedi.

'' AHMET ÇAKIR’IN OY ORANI FECAATTIR ''
''MHP Genel Merkezinin yaptırdığı Malatya’da 'Kimi belediye başkanı olarak görmek istersiniz?' anketinde mevcut belediye başkanı Ahmet Çakır’ın oy oranı çok vahimdir,fecaattır ''diyen Başkan Yıldız, ‘‘MHP Genel Merkezimiz tarafından bir anket şirketine Malatya’da 2 bin 200 vatandaşla yüz yüze 'Kimi belediye başkanı olarak görmek istersiniz?' sorusunu yöneltildi. Vatandaş Malatya’nın eski belediye başkanlarını ve daha farklı isimleri daha çok isterken, şu anki belediye başkanını (yüzde 80) tercih etmedikleri ortaya çıktı. Anketlerde çıkan bu tablo gösteriyor ki vatandaş Ak Parti’li merkez belediye başkanından usanmıştır.’’ dedi. Yıldız,partilerinin merkez dışında ilçelerde de anket yaptığını, çıkan sonuçların MHP Genel Merkezinde değerlendirmesinin yapıldığını ve anket çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

‘‘BAZI AK PARTİLİLERDE BELEDİYE BAŞKANININ DEĞİŞMESİNİ İSTİYOR’’
Arif Yıldız, ''Belediyecilik vatandaşlarla kurulan en yakın temas ve diyalog kanalıdır. Bu kanalın açık tutulmasıyla ilk elden meseleler çözüme kavuşabilir. Temas ve diyalog kanallarını kapatan, yönetim anlayışında bu şehirde yaşayan herkesime hizmetten uzak, sadece belirli çevrelere hizmet eden mevcut Malatya Belediyesi yönetiminin değişmesini artık bazı Ak Partililer de istemektedir.''diye konuştu.

''ÇARPIK SİYASET ANLAYIŞLARI ARTIK SONUÇ VERMEYECEKTİR''

Yıldız, "Kendilerini tatmin etmek için yaptırdıkları anketlerle ve manşetlerle Malatya’da hükümranlığına devam edebileceğini düşünen AKP’nin kadroları ve Malatya Belediye Başkanı bilmelidir ki çarpık siyaset anlayışları artık sonuç vermeyecektir. Malatyalının milli değer ve hassasiyetlerine cevap veremeyenler, Malatya’da bir sona doğru sürüklenmektedir." dedi. 

‘‘MALATYA BELEDİYESİ HALKIN GÖZÜNDE BİTMİŞ DURUMDADIR’’
‘‘Malatya Belediyesi ‘belediyecilik’ noktasında halkın gözünde bitmiş durumdadır’’ diyen Başkan Yıldız,‘‘Yamalı bohçaya dönen yollar, Malatyalıya azap çektiren trafik sorunu,5 yıldızlı açıklanan fakat bir türlü gün yüzüne çıkmayan, ‘adı var, kendisi yok’ mahiyetindeki projeler ve diğer bütün altyapı sorunları, Malatya’da belediyeciliğin marifetlerini sergilemektedir. Artık Malatya Belediyesi’nde kimseyi ayırmayan, kimseyi dışlamayan ve kimseyi dışarıda bırakmayan yerel yönetim hedefinin oluşması gerekir’’ ifadesinde bulundu.

malatyaguncel.com


 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle