Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
Kanalboyuna Yeni Düzenleme

Büyükşehir Belediyesi Kanal Boyunda çalışmalara başlıyor

 

Malatyalıların 4 mevsim boyunca uğrak yerlerinden biri olan Kanalboyunun daha nezih bir görünüme kavuşturulması için proje çalışmalarını tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kanalboyuna ilk kazmayı vuruyor.

 

Projeleri etap etap hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, projenin birinci etabı olan Kernek Şelalesini Malatyalıların hizmetine sunarken, Hürriyet Parkında ise çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Projenin önemli parçalarından biri olan Kanalboyu da, çevre düzenleme çalışmaları ile farklı bir görünüme kavuşacak. Ortadan akan suyun görselliğinin ön plana çıkarılacağı projede, ilk olarak altyapı çalışmaları yapılacak. Su, kanalizasyon, telefon, internet ve elektrik hatları yenilenecek, deplaseleri yapılacak.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üst yapı çalışmaları kapsamında ise araç yolları, kaldırım düzenlemeleri, aydınlatma ve su kanalı düzenleme çalışmaları yapılacak. Hiçbir ağacın kesilmeyeceği projede Kanalboyu daha ferah, rahat bir şekilde gezilebilecek bir yer haline getirilecek.

 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar proje içerisinde çalışacak daire başkanlıklarında görevli teknik personellerle bir toplantı gerçekleştirerek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Malatya’da en çok ziyaret edilen bölgelerden birinin de Kanalboyu olduğunu belirten Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, Kanalboyunun yeni projeyle birlikte farklı ve güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi.

 

Çalışmaya hemen başlanacağını ifade eden Sarılar, “Alt yapı çalışmaları tamamen yenilenecek. Devamında da üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Çalışmaların koordineli bir şekilde yapılması için bir araya gelerek düşüncelerimizi paylaştık ve buna göre program yaptık.

 

Kanalboyunu Malatya’ya yakışır hale getireceğiz. Güzel bir çalışma ortaya çıkacak. Şuan orada bulunan çirkin görüntülerin tamamını ortadan kaldıracağız. Kanal ve ağaç dokusu korunacak. Kamuoyunda kanal kapatılacak diye bir söylenti var. Kesinlikle kanal kapatılmayacak. Kanal içinde düzenleme yapılarak suyun biraz daha üste çıkmasını sağlayacağız, su görselini kullanacağız. Bölgemizde oturan insanlarımızdan ricamız çalışmalara biraz sabır göstersinler. Zahmetli ve zor bir iş bu, trafik düzeni için tedbirler aldık. Bölgedeki trafiğin aksamaması için Cuma günleri kurulan pazar, artık Külliyenin içinde kurulacak” dedi.


Malatya Büyükþehir Belediyesi
 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle