Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
Erhaç Havaalanına Ulaşım Kolaylaşıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Erhaç Hava Alanı - Kağıt fabrikası arasındaki yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.16 kilometreuzunluğundaki Örüşkü yolunun 8 kilometresinde yol genişletme çalışmalarını tamamlayıp, asfaltlama çalışmalarına başladı.

 

Erhaç Hava Limanından Örüşkü'ye kadar ki 8 kilometrelik bölümde 56 bin m3 dolgu işlemi 30 bin m3 alt malzeme serimi yapan Büyükşehir Belediyesi, geriye kalan 8 kilometrelik bölümde ise yol genişletme çalışmalarına devam ediyor.

 

Yol genişliği 5 metreden 12 metreye çıkarılıyor

 

Yolu5 metregenişlikten12 metregenişliğine çıkaran Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan 8 kilometrelik bölümde sathi kaplama asfalt çalışmaları yapıyor. Yolun genişletilmesine en büyük desteği bölgede bahçeleri bulunan vatandaşlar veriyor.

 

Çalışmaların bitmesiyle birlikte güney ve batı bölgelerinden havalanına ulaşım daha da kolay olacak. Doğanşehir, Darende, Akçadağ, Elbistan ve Afşin ilçelerinden gelerek hava limanına gitmek isteyen vatandaşların sıkça kullandığı yol aynı zamanda Akçadağ ilçesine bağlı Aşağıörüşkü, Yukarıörüşkü, Keklikpınar, Kadıibrahim, Esenli, Resuluşağı, Ancar, Eğin, Mihmanlı mahallerinin de grup yolu olarak kullanılıyor.

 

Malatya’nın önemli bir arteri olan yolda çalışmalar bittiğinde milli sermayeye de önemli katkılar sağlayacak. Hava alanına güney ve batıdan gelmek isteyen fakat yolun dar ve bozuk olmasından dolayı Tavşantepe güzergahını kullanan vatandaşlar yolu uzatmadan Kağıt Fabrikası-Örüşkü güzergahından Erhaç Hava Limanına daha kısa sürede gidebilecekler.

 

Yapılan yol çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren bölge sakinleri, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Yolun önceki halinin çok dar olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyesi bölgemizde bu yıl muazzam güzel çalışmalar yaptı. En önemli grup yolumuz ise havalanı-örüşkü- kağıt fabrikası güzergahıydı. Yol çok deforme olmuştu. Büyükşehir Belediyesi 16 kilometrelik yolun 8 kilometresini tamamlamak üzere, şimdi asfaltı dökülüyor. Pırıl pırıl bir görünüme kavuşuyor. Allah yapanlardan razı olsun” dediler.


Malatya Büyükþehir Belediyesi
 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle