Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
Basın Mensubu Arkadaşlarımın Gazeteciler Günü’nü Kutluyorum

Basın mensubu arkadaşlarımın Gazeteciler Günü’nü kutluyorum

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak basın mensuplarının Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Basın mensuplarının, vatandaşların haber alma hakkını ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı  içerisinde yerine getirme gibi önemli bir görev üstlendiklerini kaydeden Başkan Çakır, mesajında şunları belirtti:

“Vatandaşlar ile kurumlar arasında bir köprü vazifesi gören, insanlara haber ve bilgi akışı sağlayan basın, çok önemli bir işlevi yerine getirmektedir. Basın, kamu yöneticileri ile vatandaşların adeta gözü, kulağı ve sesi durumundadır.

Mesai mefhumu gözetmeksizin halkın haber alma hakkını ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde yerine getirme gibi önemli bir görevi üstlenen basın mensupları, sadece bulundukları şehir ve ülkeye değil, internet aracılığı ile de tüm dünyaya bilgi ve haber ulaştırmaktadırlar.

Zor şartlar altında görev yaparak, insanların haber alma hakkını sağlayan bütün basın mensubu arkadaşlarıma Malatya’mıza yaptıkları katkı ve hizmetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyor, Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”

‘BASININ SORUNLARI’ PANELİ

Malatya Belediyesi, Malatya Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ‘Basının Sorunları’ konulu bir panel düzenliyor.

10 Ocak Perşembe günü  saat 19.00’da İl Özel İdare Salonu’nda gerçekleştirelecek panele, konuşmacı  olarak Hürriyet Gazetesi yazarı Vahap Munyar, Star Gazetesi gazetesi yazarı Ahmet Kekeç ile Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Kemal Deniz katılacak.

Panele, başta basın çalışanları olmak üzere tüm vatandaşlar davet edildi.


malatyaguncel
 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle