Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
Bir Çerçi Klasiği 'Aday Olmayı Düşünmüyorum'
Malatya’dan bir dönem belediye başkanlığı yapan Mehmet Yaşar Çerçi, 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

Malatya’dan bir dönem belediye başkanlığı yapan Mehmet Yaşar Çerçi, 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde aday olmayacağını açıkladı. Çerçi, "Biz, şehrimize vazifemizi yaptık eksiğiyle, fazlasıyla. Hemşerilerimizle de güzel bir sevgi ve saygı bağı kurduk. Çok şükür yüzümüzün akıyla da emaneti yeni hizmetçilerine teslim ettik. Şu anda herhangi bir siyasi görev için adaylık düşünmüyorum."dedi.

“KİŞİ NOKSANINI BİLMEK GİBİ İRFAN OLMAZ”

AK Parti eski milletvekili Ali Osman Başkurt’un 2004 yılında şahsım için ‘Pılını Pırtını Topla Git’ sözlerine üzüldüğünü fakat daha sonra helalleştiğini söyleyen Çerçi, ‘‘O sözlerinden çok kısa bir süre sonra biz helalleşmiştik Sayın vekilimizle. “Kişi noksanını bilmek gibi irfan olmaz” buyurmuş atalarımız. Hangimiz kusursuz ki? Allah büyük kusurlardan korusun hepimizi’’ifadesinde bulundu.

“BENİM KANAATİMCE ELİNDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR”

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Malatya’ya hizmet noktasında elinden geleni yapma noktasında gayret gösterdiğini kaydeden M.Yaşar Çerçi, ‘‘Belediye başkanının performansını gerek parti gerekse kamuoyu değerlendirir. Benim kanaatimce elinden geleni yapmaya çalışıyor. Allah hayırlı işlerinde kolaylık versin.’’dedi.

“SİYASETİ BIRAKMAYI DOĞRU BULUYORUM”

Belediye başkanlığı adaylığını için hemşerileri tarafından Malatya’ya davet edildiğini de ifade eden Çerçi, ‘‘Yeniden belediye başkanı olmamız için hemşerilerimizden arayanlar oluyor. Geçtiğimiz dönemde de adaylık için davet edildim ve bunu kabul ederek geldim ancak şuan itibariyle siyaseti bırakmayı doğru buluyorum. Belediye başkanları 5 yıllık süre için seçilir malumunuz. Marifet elinizdeki imkan  ve kaynakların bir kuruşunu ve bir dakikasını bile israf etmeden şehrin en öncelikli ihtiyaçlarına, en verimli bir şekilde sarf etmek. Böylece görev döneminizin hakkını vermektir. Biz ise bunu ekibimizle birlikte yapmaya çalıştık. Malatya zaten büyükşehir oldu. Ehil, uyumlu ve gayretli bir yönetimle büyükşehir yetkileri ve imkanları bir araya geldiğinde Malatya’ya büyük bir sıçrama yaptırılabilir.’’şeklinde konuştu.(Malatya Sürmanşet)


malatyaguncel.com
 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle