Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
MALATYA’DA SURİYE’YE YARDIM KAMPANYASI

Malatya’da, Suriye için Malatya Müftülüğü koordinesinde çeşitli kurum ve kuruluşların iş birliği ile yardım kampanyası başlatıldı.

 
Malatya Belediye binası yanındaki çadır önünde kampanyanın başlatılması dolayısıyla basın açıklaması yapan Müftü Hacı Yusuf Gül, “Daha çok neye ihtiyaç olduğunu tespit etmek ve tek elden yardım toplamak amacıyla Suriyeliler için Yardım Platformu (SİMYAP) oluşturuldu. Bu platformda, Kızılay Derneği Malatya Şubesi, Kimse Yok mu Derneği, Bir Damla ile Meşale Derneği, Meşale Derneği, İHH, Malatya Yardım Gönüllüleri Derneği, Cansuyu Derneği, Yetimler Kervanı Derneği bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.
Müftü Gül, “Nakit para olarak ise Müftülük tarafından 161 bin TL , Bir Damla ile Meşale Derneği tarafından da 95 bin TL nakit toplandı ve ilgili hesaba yatırıldı. İlaç, un, kuru gıda, ilaç, un, kayısı, pekmez, çocuk bezine ihtiyaç var” dedi.

 
Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ise, “Bu platforma sivil toplum kuruluşlarının katkı sağlamasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 
Kızılay Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Yalçın da kayısı reçeli gibi kışın enerji verecek yiyeceklerin getirilmesini istedi.

 
Bir Damla Yardımlaşma Derneği Başkanı Gülten İlhan ise, “Çok fazla söze gerek yok. Çekilenler ortada. Yardım etmek boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.


malatyaertv.com
 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle