Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
Ä°nel Ä°nÅŸaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo Ä°le Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaÅŸamak isterim
Malatya'da yaÅŸamak istemem
 
 
 
Koçtaş Malatya Park
  • Kartvizit
  • Firma Hakkıında
  • Fotoğraflar
  • Harita
  • Video
  • İletişim

Koçtaş Malatya Park
Adres : Malatya Park Alışveriş Merkezi İnönü Caddesi No: 192 Yeni Belediye Sarayı Yanı - Yeşilyurt Malatya
Telefon : 0 422 377 20 00
Fax : 0 422 211 00 39
Web Sitesi : http://www.koctas.com.tr/

Etiketler

:
 

KoçtaÅŸ Malatya Park Malatya Park AlışveriÅŸ Merkezi Ä°nönü Caddesi No: 192 Yeni Belediye Sarayı Yanı - YeÅŸilyurt Malatya adresinde parekende sektöründe sizlere hizmet vermektedir.
 
Ev geliÅŸtirme perakendeciliÄŸinin lider kuruluÅŸu KoçtaÅŸ, ilk maÄŸazasını 1996 yılında Ä°zmir Bornova’da açtı. Bunu Antalya, Ä°zmir Balçova ve Bodrum maÄŸazaları takip etti. 2000 yılında Avrupa’da pazar lideri ve ev geliÅŸtirme perakendeciliÄŸinde dünya üçüncüsü B&Q ile imzalanan ortaklık anlaÅŸmasından sonra maÄŸaza açılışları devam etti Ä°stanbul’da Kartal, ÅžiÅŸli Cevahir AVM, Yenibosna, Göztepe Optimum AVM, Beylikdüzü, BahçeÅŸehir Akbatı AVM, AtaÅŸehir Brandium AVM, Eyüp Vialand AVM, BayrampaÅŸa Forum Ä°stanbul AVM’de ve Mall of Istanbul'da, Ankara Ankamall, Çankaya 365 AVM, Gordion AVM ve Eryaman’da, Ä°zmir Bornova, Balçova, MaviÅŸehir ve Gaziemir’de, Antalya Topçular, Özdilekpark AVM ve Alanya’da, Bursa Korupark AVM, Osmangazi ve Nilüfer Carrefour AVM’de, Edremit, KuÅŸadası, Bodrum, Ä°zmit, Kocaeli BaÅŸiskele, Gebze, Mersin Forum AVM, Trabzon Forum AVM, Adana Optimum AVM, AdanaM1 AVM, EskiÅŸehir, Konya, Kayseri Forum ve Optimall AVM'de, Malatya, Denizli, Adapazarı,KahramanmaraÅŸ Piazza AVM ve Gaziantep Forum AVM'de maÄŸazaları bulunan KoçtaÅŸ, güçlü yerel tedarik zinciri ve uluslararası satın alma gücü sayesinde, yerli ve ithal çok sayıda markanın ürünlerini uygun fiyat ve kolay ödeme avantajıyla tüketicilere sunuyor. KoçtaÅŸ’ın 20 ilde, 43 maÄŸazası ile toplam satış alanı 237.000 m2’yi aşıyor.
 
 
KoçtaÅŸ maÄŸazalarında dekoratif ürünlerden mobilyaya, ev tekstili ürünlerinden mutfak, banyo ve seramiÄŸe, bahçe mobilyalarından aydınlatma ürünlerine, genç odasından hazır perdeye, halıdan boyaya ve parkeye kadar on binlerce ürün satılıyor.
 
Evini güzelleÅŸtirmek, kullandığı ürünlerle yaÅŸam standardını yükseltmek isteyen tüketiciler, dilerlerse KoçtaÅŸ’tan anahtar teslimi ev yenileme hizmeti alabiliyorlar. Tespit için keÅŸif, projelendirme ve sunulan projenin bütçelendirilmesini yapan KoçtaÅŸ, uygulama aÅŸamasında da kapsamlı hizmet vererek tüketiciye komple çözümler sunuyor. KoçtaÅŸ’ın uzman, güler yüzlü kadrosu, ev dekorasyonuyla ilgili tüm karar süreçlerinde müÅŸterilere destek oluyor, ürün ve hizmetlerle ilgili tüm sorularını yanıtlıyor. Her evin, kendine özgü bir hikayesi olduÄŸuna inanan KoçtaÅŸ, global trendleri yakından takip ederek, ev dekorasyonunda ön plana çıkan detayları belirliyor.


Koçtaş Malatya Park

Harita bilgisi eklenmemiştir.

Firmaya ait video eklenmemiştir.

 
Adres : Malatya Park Alışveriş Merkezi İnönü Caddesi No: 192 Yeni Belediye Sarayı Yanı - Yeşilyurt Malatya
Telefon : 0 422 377 20 00

 

   
 

Son Eklenen Firmalar

 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

Ä°statistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya Ä°ÅŸ Dünyası Facebook Sayfası Malatya Ä°ÅŸ Dünyası Google Plus Sayfası Malatya Ä°ÅŸ Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS DesteÄŸi
Ãœcretsiz Firma Ekle