Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
“ZEMİN, BALIKESİRSPOR MAÇINA KADAR UYGUN HALE GELECEK”

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor’un maçlarını oynadığı Malatya İnönü Stadı’nda zemin iyileştirme çalışmaları başladı.

 
Kış mevsiminin sert geçmesinin yanı sıra yağışın fazla olması nedeniyle Malatya İnönü Stadı’nın zemininde yer yer bozulmalar meydana geldi. Ligin ikinci yarısının ilk maçını sahasında oynayan Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular zeminin bozukluğundan yakınmıştı. Özellikle takımın haftayı bay geçmesini de fırsat bilen görevliler, stadın zemini üzerinde yoğun bir çalışma yapmaya başladı. Ligin 21. haftasında Malatya İnönü Stadı’nda oynanacak olan Balıkesirspor maçına kadar zemini hazır hale getirmeyi planlayan görevliler, zeminde yıpranan bölgelere çim takviyesi yapıyor.

 
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Tesis ve Stadyum Sorumlusu İlyas Karaca, stat zemininde çalışmalar yaptıklarını ve zemini Balıkesirspor maçına kadar yetiştireceklerini söyledi.

 
Malatya İnönü Stadı’nın bir hayli eski olduğunu ve drenajların çok iyi çalışmadığını kaydeden Karaca, “Anadolu Selçukluspor maçında, saha zemininde bir hayli sıkıntı vardı. Sorun drenajlardan kaynaklanıyor. Stadımız çok eski ve drenajlar çok iyi çalışmıyor. Sezon başında sol kalemizin bulunduğu alan kullanılamaz haldeydi. Yaz sezonunda çok iyi bir çalışma yapıldı. Çimimizi de bir hayli toparladık. Burada drenajla ilgili bir sorunumuz var. Kar yağışının da etkili olmasıyla birlikte drenajlarımız tam olarak çalışmadı. Bundan dolayı da Anadolu Selçukluspor maçında sorun yaşadık” dedi.

 
Balıkesirspor maçına kadar zemini iyi bir hale getireceklerini ifade eden Karaca, “Zeminle ilgili çalışmalara başladık. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde zemin üzerinde çalışma yapıyor. Kale arkalarında yetiştirdiğimiz çimleri kesip, parçalar halinde çim olmayan yerlere monte edeceğiz. Böylelikle de sorunu ortadan kaldıracağız. Önümüzde 12 gün gibi bir süre var. Bu haftayı da bay geçeceğiz. Hava şartları da böyle uygun olursa, sahamız Balıkesirspor maçına kadar uygun hale gelecektir” diye konuştu.


malatyaertv.com
 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle