Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
“FUARLAR TANITIMDA ETKİLİ OLUYOR”

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, fuarların tanıtımda etkili olduğunu söyledi.

 
Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Hizmet Komitesi, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı’ yı ziyaret ederek fuarlar hakkında bilgiler aldı.

 
Ziyarette konuşan Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, fuarların tanıtımda etkili olduğunu söyleyerek, “Fuarlar konusunda sistemli ve emin adımlarla ilerliyoruz. Fuarlar konusunda 2012 yılında hedeflerimize ulaştık. Maddi anlamda fuar işi hizmet işi olduğundan dolayı her geçen gün kendinizi yenilemeniz geliştirmeniz gerekmektedir. Malatya tarım fuarını sadece Malatya’ da değil tüm bölge ile birlikte yapıyoruz “ şeklinde konuştu.

 
“Stantlardan aldığımız parayı yine fuarlarımızı geliştirmek ve büyütmek için kullanıyoruz diyen Nalçacı, “Ankara’ da ki Büyük Elçiliklere davetler gönderildi ve oralardan da olumlu cevaplar gelmeye başladı. Yapılan Fuarlara birlikte köylüyü – çiftçiyi de fuara getirmeye de çalışıyoruz” dedi.

 
Nalçacı, bu yıl yapılacak olan fuarlardan bahsederek, “11-14 Nisan arasında Tarım Fuarı’nın hemen hemen akabinde 30 Nisan ile 5 Mayıs tarihlerinde de Malatya Anadolu Kitap Fuarımız var. Yine Yapı Dekorasyon Fuar’ımızı 16-19 Mayıs tarihleri arasında yapacağız. 24 – 26 Mayıs tarihleri arasında İstihdam Fuarı’nı yapacağız. Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kayısı Festivalimizi de 3-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceğiz” diye konuştu

 
MAKİAD Hizmet Komitesi Başkanı Adem Ayyıldız ise, “Türkiye ekonomisi ciddi temellere oturduğu için bugünden yarına sallanan, geçmişte olduğu gibi bir ekonomi düzeni bulunmamaktadır. Her gerginliğin belirli bir riski olmasına rağmen şimdiye kadar uygulanan sistem başarılı oldu diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.


malatyaertv.com
 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle