Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
O’nun Tek Derdi ümmetiydi
Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi Kutlu Doğum Haftası münasebeti Nurgül Geniş’in sunumu ile “ Efendimize Ümmet Olmak” konulu bir konferans düzenledi.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi Kutlu Doğum Haftası münasebeti Nurgül Geniş’in sunumu ile “ Efendimize Ümmet Olmak” konulu bir konferans düzenledi.

Kent Konseyi Toplantı Salonunda düzenlenen programa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, yürütme kurulu üyeleri ve kadın meclisi üyeleri katıldı.

Selma Orak’ın Kur’an tilaveti ile başlayan programda Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyesi Hatice Beyza Hadiç Peygamber Efendimize yazılan  “ 40 yaşındasın” şiirini okudu.

 Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, örnek alınacak tek kişinin efendimiz olduğunu ve yaşamımızın her alanında onun gibi davranabilmenin çok önemli olduğunu söyledi.

Nurgül Geniş, peygamber efendimizin yaşantısı hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. Efendimizin sünnet ve hadislerini sahabelerin bizlere ulaştırmak için çok titiz davrandıklarını, ince eleyip sık dokuduklarını belirten Geniş, “ Peki bizler O’nun hadis ve sünnetlerine ne kadar önem veriyor ve hayatımıza ne kadar uyguluyoruz” dedi.

Peygamber Efendimizin tek derdinin ümmeti olduğunu belirten Geniş, efendimizin bu bağlamda yaşadığı sıkıntılardan da bahsetti. Geniş; Efendimiz’in (S.A.V) yaşadığı tüm sıkıntılara katlandığını ve karşılığında insanlardan hiç bir menfaat beklemediğini, asla kendi çıkarını gözetmediğini belirterek “ O’nun tek derdi ümmetiydi” dedi.

Geniş “Halka yönelik hayat düsturlarını ihtiva eden İslâm’ın esaslarının özü, güzel ahlâktır ve o ahlakın timsali Hz Muhammed (S.A.V.) dir. Sözün özü odur ki, dünya ve âhiret saadetine ermek için Allah’ın Rasûlü Hz. Muhammed (S.A.V)’i örnek almakla mümkündür” dedi.

Kadın Meclisi üyesi Betül Çelik’in program da yaptığı duanın sonunda kadınlar konu ile ilgili Nurgül Geniş’e çeşitli sorular yönelttiler.

 

malatyaguncel.com


 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle