Malatya İş Dünyası; İş Arayanların, İş Verenlerin, Sektöründe Lider Kuruluşların Resmi Web Sitesi
 
Malatya İş Dünyası Logo
İnel İnşaat Bilsis Bilgisayar Malatya Kilo İle Mangal 
 
 

İş Sektörü

 

Anket

İmkanınız olsa Malatya'da mı yoksa başka bir şehirde mi yaşamak istersniz?
Malatya'da yaşamak isterim
Malatya'da yaşamak istemem
 
 
 
 
Çöpten Elektrik üretecek Tesis Kuruluyor
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katılımıyla temeli atılacak
 

Çöp sahasında elektrik üretimi sağlayacak olan önemli bir geri dönüşüm projesine imza atan Malatya Belediyesi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katılımıyla temel atma töreni düzenleyecek.

Malatya Belediyesi Katı Atık Sahası’nda düzenlenecek törene tüm vatandaşları davet eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, törenin 28 Nisan Pazar günü saat 11.00’de gerçekleştirileceğini açıkladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katılımıyla, Malatya-Elazığ yolunun 8. Kilometresinde bulunan Malatya Belediyesi Katı Atık Sahası’nda çöpleri enerjiye dönüştürecek tesisin temeli atılacak.

4 bin 500 abonenin elektrik ihtiyacını karşılayacak

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeni Katı Atık Bertaraf Tesisi’nin tamamlanmasıyla artık çöplerin orada depolanacağını kaydederek, “Mevcut çöp sahamızda rehabilitasyon çalışmaları kapsamında düzenlemeler yapılacak ve alan ağaç dikilebilecek hale getirilecek. Dışarıya çıkmakta olan zararlı gazlar da önlenerek enerji üretiminde kullanılacak.

Böylece çöpten enerji elde edeceğiz. Günlük 24.000 kilowat elektrik elde edilecek. Ortalama olarak bir ailenin 160 kilowatlık enerji tüketimini dikkate alırsak; bu güçle yaklaşık 4 bin 500 abonenin aylık elektrik tüketimi karşılanabilecek. Tesis, 10-16 yıl kadar hizmet verebilecek” dedi.

Törene tüm vatandaşlar davetli

Törenin 28 Nisan Pazar günü saat 11.00’de gerçekleştirileceğini açıklayan Başkan Çakır, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız’ın katılımıyla düzenleyeceğimiz temel atma törenine tüm vatandaşlarımız davetlidir” açıklamasında bulundu.

malatyaguncel.com


 

Son Eklenen Firmalar

 

Sektörel Görüşme

Hulusi ALTUNTAŞ
Malatya Forklift Sektörü Hakkında Söyleşi
Mehmet YILDIZ
Halısaha Sektörü Hakkında Söyleşi
Tüm Görüşmeler.. 
 

Reklam


Ayışığı Halı Saha
Alt arka plan
Malatya ış Dünyası Küçük Logo

Malatya İş Dünyası
www.malatyaisdunyasi.com
2012-2024 © Malatya Firma Rehberi
E-Posta: malatyaisdunyasi@gmail.com

İstatistikler
Sitemizde 131 kategoride; 5 adet seçkin, 14544 adet standart firma bulunmaktadır.
Sosyal Medyada Biz
Malatya İş Dünyası Facebook Sayfası Malatya İş Dünyası Google Plus Sayfası Malatya İş Dünyası Twitter Sayfası Malatya ış Dünyası RSS Desteği
Ücretsiz Firma Ekle